Ασπρόχωμα - Ηρακλής Καλαμάτας 2-1

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2011 Δημήτρης Μ. ,


Ο …συνήθης ύποπτος Αντώνης Φίλιος έκανε τη διαφορά σήμερα το βράδυ στον Κορδία, χαρίζοντας μια σημαντική νίκη στο Ασπρόχωμα, με σκορ 2-1, σε βάρος του Ηρακλή Καλαμάτας.
Οι γηπεδούχοι του Γιώργου Μηλίτση μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν ν’ ανοίξουν το σκορ στο 36’ μετά από φάουλ του Άρ. Ηλιόπουλου και προβολή του Φίλιου. Στην επανάληψη ο Ηρακλής του Τάσου Χαρίτου πίεσε για την ισοφάριση, αλλά στο 75’ δέχθηκε το 2-0 (από πάσα του Θεοδωρόπουλου και πλασέ του Φίλιου). Το «κυανόλευκο» γκολ ήρθε τελικά στο 80’ με τον Σπαντιδέα, ενώ στο 88’ η τύχη γύρισε στην πλάτη στον Ηρακλή, αφού ο Φυκούρας «σημάδεψε» τ’ οριζόντιο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

  • ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Κονταξής, Εκμετζίδης, Κουκούτσης, Φουρναράκος, Χατζηπαναγιώτης (80’ Σιψάς), Τσίρμπας, Ζαφειρόπουλος, Μουράτι, Φίλιος, Άρ. Ηλιόπουλος (60’ Θεοδωρόπουλος), Π. Ηλιόπουλος.
  • ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Σπάλλας, Μαυροειδάκος (80’ Λώλης), Κατσαρός, Κουτσαντώνης, Τζ. Παπαδέας, Γ. Παπαδέας, Ντούκα, Μπ. Πουλόπουλος (70’ Φυκούρας), Φ. Χαρίτος, Σπαντιδέας, Μάρης (46’ Μητσέας).


Leave a Reply

Powered by Marios Kyriopoulos - MK Group Κατασκευές Ιστοσελίδων.