Ηρακλής Καλαμάτας - Αίαντας Καλαμάτας 3-1

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011 Δημήτρης Μ.

Πιο αποτελεσματικός ο Ηρακλής νίκησε χθες το βράδυ με 3-1 τον Αίαντα Καλαμάτας στο γήπεδο
“Π. Μπαχράμης” και πήρε βαθμολογική ανάσα. Οι τυπικά γηπεδούχοι αγνοούσαν το τρίποντο εδώ
και 1,5 μήνα και έδωσαν τέλος στο αρνητικό σερί στηριζόμενοι σε πολλούς μικρούς σε ηλικία παίκτες. Με νεανική σύνθεση αγωνίστηκε και ο Αίαντας που δεν εκμεταλλεύτηκε όμως τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και έτσι έμεινε με άδεια χέρια. Ο ”Ηρα” άνοιξε το σκορ στο 25′ με τον Σπαντιδέα. Στο 35′ είχαμε το 2-0 με σκόρερ τον νεαρό Μητσέα που σκόραρε στην πρώτη του συμμετοχή στην 11άδα και μάλιστα εις διπλούν, αφού ήταν αυτός που πέτυχε και το 3-0 στο 40′! Σκορ που ήταν πολύ δύσκολο να ανατραπεί στη συνέχεια. Ο Αίας μείωσε στο τελικό 3-1 με τον Καραπετιάν στο 65′ και είχε και δοκάρι με τον Π. Μασουρίδη, ενώ δοκάρι είχε και ο Ηρακλής με τον Κατσαρό. Να σημειωθεί ότι την πρώτη τους συμμετοχή στην 11άδα πραγματοποίησαν για τους νικητές και οι Δ. Βλαχάκης και Φιλόπουλος.  Το ματς διαιτήτευσε ο Μπλάνας με βοηθούς τους Ζαρακοβίτη, Κυριακόπουλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλόπουλος, Κατσαρός, Τζ. Παπαδέας, Μαυροειδάκος, Κουτσαντώνης, Μπ. Πουλόπουλος, Δ. Βλαχάκης, Θ. Βλαχάκης (70′ Φυκούρας), Σπαντιδέας, Λώλης (60′ Μάρης), Μητσέας (80′ Δωδέκατος).

ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ : Μανωλόπουλος, Π. Μασουρίδης, Αδαμόπουλος, Παυλέας (46′ Βασιλόπουλος), Μάραντος, Χρυσοβέργης, Λικάι (80′ Τόσκα), Κακαλής (46′ Καραπετιάν), Δαλκαφούκης, Κωνσταντόπουλος, Αλ. Μασουρίδης.


Leave a Reply

Powered by Marios Kyriopoulos - MK Group Κατασκευές Ιστοσελίδων.